Forellenvijvers Deep'n

Hieronder vindt u onze Onze Koud/Warm buffetten.
Er kunnen in goed onderling overleg veranderingen op aanvraag van de klant uitgevoerd worden.

Opgemaakte huzarensalade saté 2 stuks p.p.
Opgemaakte rundvleessalade satésaus, 2 soorten rauwkost, gehaktballetjes, warm vlees, stokbrood, kruidenboter, gebakken aardappels 3 soorten saus.

Kosten € 17,50

Rundvleessalade sate. Zalm- of huzarensalade satesaus. 2 soorten rauwkost, schnitzel, gesneden rollade, sparerib, gesneden rauwe ham met meloen, gebakken aardappels, stokbrood, kruidenboter, 3 soorten saus, schaal vis (forel, zalm, garnalen, haring)

Kosten € 20,00

Zie B + varkenshaas. Vis, paling erbij, sparerib.
Opgemaakte schaal verse vruchten, saté. Beenham + honingmosterdsaus. 1 groente. gebakken aardappels.

Kosten € 24,00

Deepn-logo

Openingstijden*:

Zomertijd:
Apr t/m Okt
De gehele week geopend
08.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Tevens Juni t/m Aug
18.00 tot 22.00 uur
Zondagavond gesloten

 

Wintertijd:
Nov. t/m Mrt.

ma-vr 11.00-16.00 uur
za en zo 9.00-13.00 uur
Woensdags gesloten

 

Openingstijden kantine:

Zomer tot 23.00 uur

De toegangspoort gaat altijd een 1/2 uur eerder open.

 

Gesloten:

01 januari nieuwjaarsdag
16 april 1e paasdag
04 juni 1e pinksterdag
25 december 1e kerstdag
31 december oudjaarsdag

*Tenzij anders vermeldt in de agenda!

Bevis ook eens onze
facebook pagina:
facebook vis