Forellenvijvers Deep'n

Aantal personen 1
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:
Boodschappenlijstje voor 1 persoon
1 Verse forel (+/- 300gr)
70 gr Kruidenboter
100 gr Gesneden courgette
3 Takjes kervel citroen
3 Eetlepels witte wijn
Peper
Zout
Aluminium folie

Voorbereiding:
Oven voorverwarmen op 220°C
Leg de forel, uit het midden, op de aluminium folie.
De folie moet aan beide kanten ongeveer 15 cm. langer zijn dan de forel.
Stop de kruidenboter en de helft van de gesneden courgette in de buikwand van de forel, er van uit gaande dat de ingewanden van de forel zijn verwijderd.
Zout en peper de forel, pers er een citroen over uit en besprenkel de forel met witte wijn.
Strooi de overgebleven courgette met de kervel over de forel.
Vouw nu de aluminium folie over de forel zodat deze helemaal is afgedekt en vouw het resterende randje goed stevig dicht.
De zijkanten goed stevig dicht vouwen zodat het een stevig pakje wordt.
Let op: al het kookvocht moet in de verpakking blijven, dus als eindresultaat zal het een bol pakje worden.

Bereiding:
Doe de forel in de voorverwarmde oven en bak deze af in 12 min. op 220°C.

Serveren:
Serveer de forel direct uit de oven op een bord en open het pakje pas aan tafel zodat de geur dan pas vrijkomt.

Deepn-logo

Openingstijden*:

Zomertijd:
Apr t/m Okt
De gehele week geopend
08.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Tevens Juni t/m Aug
18.00 tot 22.00 uur
Zondagavond gesloten

 

Wintertijd:
Nov. t/m Mrt.

ma-vr 11.00-16.00 uur
za en zo 9.00-13.00 uur
Woensdags gesloten

 

Openingstijden kantine:

Zomer tot 23.00 uur

De toegangspoort gaat altijd een 1/2 uur eerder open.

 

Gesloten:

01 januari nieuwjaarsdag
16 april 1e paasdag
04 juni 1e pinksterdag
25 december 1e kerstdag
31 december oudjaarsdag

*Tenzij anders vermeldt in de agenda!

Bevis ook eens onze
facebook pagina:
facebook vis