Forellenvijvers Deep'n

Aantal personen 4
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten:
4 (zalm) forellen
Zout
Peper
1 Citroen
2 Lente-uitjes
2 Eetlepels olijfolie
2 Teentjes knoflook

Bereiding:
Spoel de forellen van binnen en buiten schoon onder koud stromend water, dep ze droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout.
Pers de knoflook uit en wrijf de vis ermee in, kwast ze in met olijfolie.
Boen de citroen onder heet water en snijd deze in plakjes.
De lente-uitjes snijd je in dunne ringetjes. Verpak de forellen in stukken aluminiumfolie en bak ze op de barbecue in ca.15 minuten gaar.
EET U SMAKELIJK!

Deepn-logo

Openingstijden*:

Zomertijd:
Apr t/m Okt
De gehele week geopend
08.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Tevens Juni t/m Aug
18.00 tot 22.00 uur
Zondagavond gesloten

 

Wintertijd:
Nov. t/m Mrt.

ma-vr 11.00-16.00 uur
za en zo 9.00-13.00 uur
Woensdags gesloten

 

Openingstijden kantine:

Zomer tot 23.00 uur

De toegangspoort gaat altijd een 1/2 uur eerder open.

 

Gesloten:

01 januari nieuwjaarsdag
16 april 1e paasdag
04 juni 1e pinksterdag
25 december 1e kerstdag
31 december oudjaarsdag

*Tenzij anders vermeldt in de agenda!

Bevis ook eens onze
facebook pagina:
facebook vis