Forellenvijvers Deep'n

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min

Lekker met een witte Hoegaarden; Op een bord als het kan.

Ingrediƫnten:
4 forellen
4 mespuntjes peper en zout
1 bosje peterselie
wat margarine
1 deciliter witte wijn
10 gram amandelschijfjes

Bereiding:
Spoel de forellen goed af met water.
Vul de buik van de forel met zout, grof gemalen peper en grof gehakte peterselie.
Sluit de buik af met een houten cocktail prikker.
Bak de gevulde forel in ruim boter om en om in ongeveer 2 minuten per kant.
Doe de forel in een ovenschaal.
Voeg witte wijn toe.
Leg de amandelschijfjes bovenop.
Laat de forel ongeveer 6 minuten grillen onder een hete grill.
Indien nodig kunt u de tijd onder de grill verlengen met 6 minuten maar dan moet u wel een stukje aluminiumfolie op de forel leggen.

EET U SMAKELIJK!

Deepn-logo

Openingstijden*:

Zomertijd:
Apr t/m Okt
De gehele week geopend
08.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Tevens Juni t/m Aug
18.00 tot 22.00 uur
Zondagavond gesloten

 

Wintertijd:
Nov. t/m Mrt.

ma-vr 11.00-16.00 uur
za en zo 9.00-13.00 uur
Woensdags gesloten

 

Openingstijden kantine:

Zomer tot 23.00 uur

De toegangspoort gaat altijd een 1/2 uur eerder open.

 

Gesloten:

01 januari nieuwjaarsdag
16 april 1e paasdag
04 juni 1e pinksterdag
25 december 1e kerstdag
31 december oudjaarsdag

*Tenzij anders vermeldt in de agenda!

Bevis ook eens onze
facebook pagina:
facebook vis