Forellenvijvers Deep'n

Aantal personen 4
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten:
4 forellen van ongeveer 200 gram per stuk
Peper
Zout
500 gram tomaten
3 Eetlepels olijfolie
1 Fijngehakt teentje knoflook
2 Eetlepels fijngehakte peterselie
Citroensap.

Bereiding:
1. Maak de forellen schoon onder stromend water en strooi wat zout op de vissen.
2. Dompel de tomaten afwisselend in kokend en koud water en verwijder schillen en zaad; snijd de tomaten in kleine stukken.
3. Maak de olie warm, hak de knoflook fijn en fruit die even in de olie.
4. Voeg de tomaat toe met wat peper en zout.
5. Bak de tomaten gaar en zacht tot een dikke saus.
6. Leg de forellen in de saus en laat ze daarin gaar worden in ongeveer 15 minuten; draai de vissen voorzichtig om en strooi er peterselie over.
7. Proef de saus, voeg citroensap, peper en zout naar smaak toe.
8. Leg de forellen op een warme schotel, giet de tomatensaus over de vissen en dien het gerecht meteen op.

EET U SMAKELIJK!

Deepn-logo

Openingstijden*:

Zomertijd:
Apr t/m Okt
De gehele week geopend
08.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur

Tevens Juni t/m Aug
18.00 tot 22.00 uur
Zondagavond gesloten

 

Wintertijd:
Nov. t/m Mrt.

ma-vr 11.00-16.00 uur
za en zo 9.00-13.00 uur
Woensdags gesloten

 

Openingstijden kantine:

Zomer tot 23.00 uur

De toegangspoort gaat altijd een 1/2 uur eerder open.

 

Gesloten:

01 januari nieuwjaarsdag
16 april 1e paasdag
04 juni 1e pinksterdag
25 december 1e kerstdag
31 december oudjaarsdag

*Tenzij anders vermeldt in de agenda!

Bevis ook eens onze
facebook pagina:
facebook vis